MINAQUA FITNESS

NOVI SAD

O Minaqua Fitness klubu

Na 900 m2 prostora smešten je savremen fitness klub, modernog sadržaja sa mineralizovanom termalnom vodom kontrolisane temperature i vlage vazduha. Nalazimo se na Futoškom putu 93b u okviru fabrike MINAQUA, ulaz preko puta parkinga Univerexporta. 

Wellness ponudu u Minaqua Fitness klubu čine bio sauna i finska sauna. , hammam, bazen, hidromasaže, fitness.

Mineralizovana termalna voda

Minaqua mineralizovana termalna voda posebna je u odnosu na druge termalne vode zbog sadržaja joda što je čini prirodnim izvorom ovog dragocenog minerala. Plivanje 3 puta nedeljno u mineralizovanoj termalnoj vodi blagotvorno deluje na ceo organizam.

Bazen

Hidromasažni bazen sa mineralizovanom termalnom vodom, u okviru Minaqua Fitness kluba, predstavlja mesto gde se možete opustiti i uživati u hidromasaži, plivati protivstrujno, vežbati aquarobik. Sa samo 30 minuta plivanja dnevno pozitivno utičete na srce, pluća, smanjujete nivo stresa, poboljšava se san i blagotvorno deluje kod obolelih od astme.

Mali bazen

Mali hidromasažni bazen sa mineralizovanom termalnom vodom.

Novi bazen

U sklopu Minaqua Fitness-a sada možete uživati i u novom, trećem bazenu. U bazenu se nalazi 18 hidromasažera, 6 ležaljki za masiranje celog tela, kao i dva podvodna bicikla za vežbanje i dve trake za masiranje stopala. Bazen je temperature 33 stepena, i korišćenje istog je pravo uživanje za dušu i telo! 

Sauna

Hamam

Za vreme opuštanja u Minaqua Fitness hamamu vaše telo uživa svim čulima u egzotičnom ambijentu sa zvezdanim nebom.

Fitness

Novosti

Uskrs

Hristos Vaskrse! Srećan Uskrs želi vam Minaqua Fitness!

Oporavak

Rehabilitacija i rekreacija u mineralnoj vodi temperature 33 stepena. Budite zdravi!  Čekamo vas!

Hidromasaža

Benefiti hidromasaže su brojni, a izdvojili smo neke od. Posetite nas!

Idealan boravak

Sve na jednom mestu za Vaš idealan boravak pronadjite kod nas! Tri bazena, dve saune, hamam i fitnes deo su sadržaji u kojima možete da uživate! Vidimo se! 

Pauza od obaveza

Ako želite da uživate, da se odmorite od svakodnevnih obaveza, i zaboravite na sve, onda vas čekamo u Minaqua Fitness-u!

Više o benefitima plivanja u mineralizovanoj termalnoj vodi, jodu
i značaju wellness-a možete pročitati ovde.